BESTYRELSE

Peter_SH_2 Peter Theill, Bestyrelsesformand
Peter Theill er uddannet Cand.merc. og har arbejdet i finanssektoren med primært strategi- og ledelsesopgaver i både ind- og udland, løst konsulentopgaver for Verdensbanken og i nogle år været direktør i et konsulentfirma med rekruttering, team- og ledelsesudvikling som speciale.
Peter Theill har siden 1995 været ansat som udviklingsdirektør i SimCorp A/S.
Anders_SH Anders Bressendorff, Bestyrelsesmedlem
Anders Bressendorff har en faglig baggrund som ingeniør og har yderligere studeret virksomhedsorganisation. Efter 8 års arbejde som stab, produktionsleder og intern organisationskonsulent i 3 forskellige virksomheder blev han ansat i Novo som chef for farmaceutisk produktion og udvikling af medicinske devices. Efter 16 år i denne position blev han i 1998 facilitator på koncernniveau. Jobbet som facilitator indebærer analyser af organisationens status i forhold til værdier og basale standarder, såvel som forskellige interne konsulentopgaver.
Anders Bressendorff har gennemført at stort antal kurser inden for forretnings-og organisationsudvikling samt kvalitetsstyring, bl.a. som eksamineret Lead Auditor inden for ISO 9000 systemet. 
Geert Rasmussen, Bestyrelsesmedlem
Geert Rasmussen er uddannet Cand. Psych. med speciale i gruppeudvikling og adfærdspsykologi. Efter nogle års arbejde ved Forsikringshøjskolen blev han ansat i Unibank, hvor han havde forskellige positioner inden for leder- og organisationsudvikling, herunder internationalt arbejde for Verdensbanken. I 1994 blev han ansat i Novo Nordisk, hovedsageligt beskæftiget med organisatoriske forandringsprocesser inden for produktionssektoren.
Geert Rasmussen er i dag Chef for Organisationsudvikling i Novozymes A/S, Production, Procurement & Quality.
Geert Egger, Bestyrelsesmedlem
socialantropolog og PhD inden for pædagogik og psykologi. Med baggrund i sin mangeårige erfaring indenfor international leder- og organisationsudvikling startede han People i 2000. Efter en årrække som forsker har han tidligere haft ledende stillinger ved Institut for Fremtidsforskning, Novo Nordisk og Telia Danmark. Han er forfatter til en række bøger, artikler og cases og fungerer som underviser og censor ved Copenhagen Business School.
 
Danish(DK)English(United Kingdom)