TEAMET

Troels Tang

Troels Tang – Managing Partner

Troels Tang er uddannet Civil Ingeniør inden for Ledelsessystemer. Han er desuden Systemisk Konsulent og Certificeret Coach. Troels har i mere end 20 år arbejdet med HR i internationale virksomheder som DHL Worldwide Express, Novo Nordisk og Fiat Chrysler Group m.m. Troels’ passion har altid været virksomhedskulturer, ledelseskulturer og hvordan disse gennemsyrer en organisation. Han har fungeret både som konsu- lent til, og som medlem af, en række ledelsesgrupper. Her har han altid haft fokus på, hvorledes udviklingen af en bestyrelse eller en ledelse påvirker hele organisationen.

Geert Egger

Geert Egger – Partner & Founder

Geert Egger, socialantropolog og PhD inden for pædagogik og psykologi. Med baggrund i sin mangeårige erfaring indenfor international leder- og organisationsudvikling startede Geert People i 2000. Efter en årrække som forsker har Geert tidligere haft ledende stillinger ved Institut for Fremtidsforskning, Novo Nordisk og Telia Danmark. Geert er forfatter til en række bøger, artikler og cases og fungerer som underviser og censor ved Copenhagen Business School.

Anne-Mette Arnkjær

Anne-Mette Arnkjær – Partner

Anne-Mette Arnkjær har en erhvervsøkonomisk baggrund fra Copenha- gen Business School med speciale i strategi og forandringsledelse. Anne-Mette har mange års erfaring i alle facetter af HR-arbejde, heraf 14 år i Novo Nordisk bl.a. som international HR specialist med fokus på organisationsudvikling i datterselskaber. Anne-Mette har desuden arbej- det som HR Manager for DHL Worldwide Express samt som koncernper- sonaledirektør i Dyrup

People ApS
Langebjerg 1
4000 Roskilde
Tlf: +45 4414 2640
info@people.dk

 

Må vi kontakte dig?

15 + 2 =