Ledergruppe eller Team?

 

Er dygtigere leder også et godt team?

Læs mere

Har DU det rette fokus?

Selskaber i hele verden investerer millioner på produktudvikling, produktionsoptimering og markedsføring. Men spørger man den anderkendte organisationsteoretiker og forfatter Patrick Lencioni, så er den vigtigste enkelstående faktor for en virksomheds success hvor godt det øverste ledelsesteam fungere.

Der er mange eksempler fra både erhvervslivet og fra sportens verden, hvor de dygtigste personer sættes sammen, men ikke formår at præstere lige så godt som det velfungerende team. Man kunne på ingen måde hævde at det danske fodboldlandshold i 1992 bestod af de bedste spillere sammenlignet med lande som Holland og Tyskland. Alligevel vandt Danmark so bekendt EM dette år.

Hos People ApS hjælper vi dig og dit team med at blive velfungerende og effektivt. Vi sammensætte i samarbejde med dig, det program som er det rette for jer.

Lad os tage en uformel kop kaffe og en snak for at se, hvad vi kan gøre for at hjælpe dig. 

 

“En samling af dygtige ledere er ikke nødvendigvis en dygtig ledergruppe!”

Faktiskl viste Doktor Meredith Belbin allerede tilbage i 1980’erne at de såkaldte A-teams ikke fungerede optimalt på trods af at det var de dygtigste ledere der var sat sammen. Vi har siden set det gang på gang i sportens verden, at hold med en række stjerne kan tabe til hold uden samme mængde stjerne, når blot disse fungere godt sammen. 

At få sit ledergruppe til at fungere som et Team er en af de mest afgørende faktorer for at en virksomhed i dag får success.

 

 

Kontakt os gerne via:

People ApS
Langebjerg 1
4000 Roskilde
Tlf: +45 3124 1200
info@people.dk

 

Må vi kontakte dig?

13 + 11 =