Menneskene bag

Troels Tang

Troels Tang

Troels Tang er uddannet Civil Ingeniør inden for Ledelsessystemer. Han er desuden Systemisk Konsulent og Certificeret Coach. Troels har i mere end 14 år arbejdet med HR i internationale virksomheder som DHL Worldwide Express, Novo Nordisk og Fiat Group. Troels’ passion har altid været virksomhedskulturer, ledelseskulturer og hvordan disse gennemsyrer en organisation. Han har fungeret både som konsulent til, og som medlem af, en række ledelsesgrupper. Her har han altid haft fokus på, hvorledes udviklingen af en ledelse påvirker hele organisationen.

Geert Egger

Geert Egger, socialantropolog og PhD inden for pædagogik og psykologi. Med baggrund i sin mangeårige erfaring indenfor international leder- og organisationsudvikling startede Geert People i 2000. Efter en årrække som forsker har Geert tidligere haft ledende stillinger ved Institut for Fremtidsforskning, Novo Nordisk og Telia Danmark. Geert er forfatter til en række bøger, artikler og cases og fungerer som underviser og censor ved Copenhagen Business School.

Geert Egger scaled
Anne Mette

Anne-Mette Arnkjær

Anne-Mette Arnkjær har en erhvervsøkonomisk baggrund fra Copenhagen Business School med speciale i strategi og forandringsledelse. Anne-Mette har mange års erfaring i alle facetter af HR-arbejde, heraf 14 år i Novo Nordisk bl.a. som international HR specialist med fokus på organisationsudvikling i datterselskaber. Anne-Mette har desuden arbejdet som HR Manager for DHL Worldwide Express samt som koncernpersonaledirektør i Dyrup.

Lad os tage en snak!

Du er altid velkommen til at tage en uforpligtende snak med os om hvad en evaluering af din bestyrelse eller ledelse kan medføre.

People ApS
Langebjerg 1
4000 Roskilde
CVR: 41397837
Telefon: 31 24 12 00
E-mail:  kontakt@people.dk