OM OS

Om os

People – Linking business & organisation

Hos People ved vi, at de fleste virksomheder kan få meget mere ud af deres menneskelige processer og infrastruktur. Vi er overbeviste om at enhver kultur drives af ledelsen og bestyrelsen.

Vi tror, at mennesker motiveres, når de kan se et udbytte af deres indsats. Derfor insisterer vi selv på, at vores resultater skal virke.

Vi er ærekære med vores arbejde. Hellere overlade noget til andre end at levere et blot acceptabelt resultat.

Vi har ikke planer om at blive store – men bedre og bedre.

Troels Tang

Managing Partner
tta@people.dk
Tlf.: +45 60581100

Troels Tang, Civilingeniør inden for ledelsessystemer. Han er desuden Systemisk Konsulent og Certificeret Coach. Troels har i mere end 20 år arbejdet med HR i internationale virksomheder som DHL Worldwide Express, Novo Nordisk og Fiat Chrysler Group m.m. Troels’ passion har altid været virksomhedskulturer, ledelseskulturer, og hvordan disse gennemsyrer en organisation. Han har fungeret både som konsulent til, og som medlem af, en række ledelsesgrupper. Her har han altid haft fokus på, hvorledes udviklingen af en bestyrelse eller en ledelse påvirker hele organisationen.

Geert Egger, socialantropolog og ph.d. inden for pædagogik og psykologi. Med baggrund i sin mangeårige erfaring indenfor international leder- og organisationsudvikling startede Geert People i 2000. Efter en årrække som forsker har Geert tidligere haft ledende stillinger ved Institut for Fremtidsforskning, Novo Nordisk og Telia Danmark. Geert er forfatter til en række bøger, artikler og cases og fungerer som underviser og censor ved Copenhagen Business School.

Geert Egger

Partner and Founder
geg@people.dk
Tlf.: +45 2844 3000

Anne-Mette Arnkjær

Partner
ama@people.dk
Tlf.: +45 4414 2640

Anne-Mette Arnkjær har en erhvervsøkonomisk baggrund fra Copenha- gen Business School med speciale i strategi og forandringsledelse. Anne-Mette har mange års erfaring i alle facetter af HR-arbejde, heraf 14 år i Novo Nordisk bl.a. som international HR specialist med fokus på organisationsudvikling i datterselskaber. Anne-Mette har desuden arbej- det som HR Manager for DHL Worldwide Express samt som koncernper- sonaledirektør i Dyrup.

Hvad andre siger

Referencer

Mats Pettersson

Bestyrelsesformand for Genmab A/S (2013-20)

“En evaluering af en bestyrelse er for mig at se, et vigtigt værktøj til løbende at udvikle bestyrelsen og dennes samarbejde med direktionen. Til at facilitere processen omkring evalueringen, har jeg gennem årene haft glæde af People’s evalueringsværktøj. People har vist os at en evalueringsproces kan afholdes med et mindre tidsforbrug og ligeledes mindre omkostninger end hvad der ellers kan være kendetegnet for branchen.”

People ApS

Langebjerg 1
4000 Roskilde
Tlf.: +45 4414 2640
info@people.dk