Executive Search og sparring

Valg af ny CxO eller bestyrelsesmedlem

Hos People ved vi, hvor essentielt det er for en bestyrelse eller en direktion at få de rette medlemmer ombord.

People har stor erfaring i Executive Search, og vi assisterer gerne, når et nyt medlem skal identificeres. Vi kan tage os af hele processen fra A-Z, men ofte er det en løbende dialog, som giver det bedste resultat.

Vi har god erfaring i at screene markedet og vi har et bredt netværk, vi benytter os af. People ApS er certificeret i anvendelsen af en række adfærds- og test-systemer og kan via disse give et nuanceret billede af kandidaterne, når dette ønskes.

Hvad andre siger

Referencer

Jens Jørgen Henriksen

Bestyrelsesformand for Tican A/S (2011-16) og Thisted Forsikring (2015-19)

“Jeg har i en årrække benyttet mig af People’s assistance i forbindelse med evaluering af mine bestyrelser. Det er vigtigt for mig, at bestyrelsen fungerer bedst muligt på trods at der kan være forskellige interesser. Evalueringen sikrer, at jeg løbende holder fokus på, hvorledes bestyrelsen fungerer og People’s hjælp har forbedret bestyrelsesarbejdet væsentligt. På det sidste har vores brug af People’s refleksionsmodel i forbindelse med evalueringerne givet et yderligere løft. Desuden er People en god og kompetent sparringspartner i et til tider vanskeligt felt.”

People ApS

Langebjerg 1
4000 Roskilde
Tlf.: +45 4414 2640
info@people.dk

 

Må vi kontakte dig?

15 + 10 =