Executive Search og sparring

Valg af ny CxO eller bestyrelsesmedlem

Hos People ved hvor essentiel det er for en bestyrelse eller en direktion at få de rette medlemmer ombord.

People har stor erfaring i Executive Search og vi assistere gerne når et nyt medlem skal indentificeres. Vi kan tage os af hele processen fra A-Z, men ofte er det en  løbene dialog som giver det bedte resultat.

Vi har god erfaring i at screene markedet og vi har et bredt netværk vi benytter os af. People ApS er certificeret anvendelsen af en række adfærds og test systemer og kan via disse give et nuanceret billede af kandidaterne, når dette ønskes.

Hvad andre siger

Referencer

Jens Jørgen Henriksen

Bestyrelsesformand for Tican A/S (2011-16) og Thisted Forsikring (2015-19)

“Jeg har i en årrække benyttet mig af People’s assistance i forbindelse med evaluering af mine bestyrelser. Det er vigtigt for mig, at bestyrelsen fungerer bedst muligt på trods at nogle gange forskellige interesser. Evalueringen sikrer, at jeg løbende holder fokus på, hvorledes bestyrelsen fungerer og People’s hjælp har forbedret bestyrelsesarbejdet væsentligt. På det sidste har vores brug af People’s refleksionsmodel i forbindelse med evalueringerne givet et yderligere løft. Desuden er People en god og kompetent sparringspartner i et til tider vanskeligt felt.”

People ApS

Langebjerg 1
4000 Roskilde
Tlf: +45 4414 2640
info@people.dk

 

Må vi kontakte dig?

2 + 2 =