Vores signatur

Evaluering af bestyrelsen

Hos People har vi siden 2002 hjulpet såvel bestyrelsesformænd som direktører med at forstå og succesfuldt udvikle deres bestyrelse eller ledelses-grupper.

Siden 2002, hvor Nørbyudvalget kom med sine anbefalinger, har People hjulpet alt lige fra store koncerner til små fonde, med at evaluere og forbedre bestyrelsens virke.

Det hele startede, da daværende CEO for Novozymes Steen Riisgaard, bad Geert Egger fra People ApS om at udarbejde og afholde en evaluering af Novozymes bestyrelse. Siden er metoden anvendt mere end 100 gange.

People tilbyder

Tre modeller når det kommer til bestyrelsesevaluering:

Bestyrelses-evaluering 

Siden 2002

Vores Signaturprodukt siden 2002, som er anerkendt for den lette og ligetil model, som ikke belaster bestyrelsen mere end nødvendigt, men stadig giver en god og konstruktiv evaluering.

Bestyrelses-evaluering

God selskabsledelse

Foruden evalueringen “Siden 2002” samles der også input via personlige interview af hvert bestyrelsesmedlem og af direktionen.

Bestyrelses-evaluering

Individuel assessment

Foruden evalueringen “God Selskabs-ledelse”, så foretages der her en kompetence- og person-profil af hvert medlem.

 

Hvad andre siger

Referencer

Jørgen Huno Rasmussen

Bestyrelsesformand for TRYG A/S (2013-18), Lundbeckfonden (2012-20) m.fl.

“Det er vigtigt, at de bestyrelser jeg leder eller indgår i, bidrager konstruktivt og værdifuldt til ledelsen af selskabet. Derfor følger jeg anbefalingen fra God Selskabsledelse om systematisk bestyrelsesevaluering. Jeg har i den forbindelse haft stor glæde af samarbejdet med People. Deres bestyrelsesevaluering giver et passende indblik, og det er samtidigt en overkommelig proces at indpasse i en bestyrelses mange opgaver.”